NAKAJ ZA VAS

S.E.M.Kar.Sem

S.E.M.Kar.Sem.  in kako to doseči s pomočjo AromaCoachinga

S – Samozavesten / a

E – Energičen / a

M – Motiviran / a

K – Koncentriran / a

S – odlična Samopodoba

Utrjujen/a. Izgorela/a. Brez energije.  Palpacije. Visok pritisk. Preveč dela. Pa še otroci. Zakaj delam? Vsi hodijo na super dopuste. Mi pa samo... Spet kila gor. Joj kakšno je moje telo.

A zmorem? Zakaj sploh vse do delam? Kako naj usmerim svoje misli v pomembne zadeve? Kaj so pomembne zadeve ali kaj je balast? Kdaj bo prišel tudi čas zame? A sem še lep / a? Se sploh imam rad/a? Zakaj ne spim? Zakaj sem skoz utrujen/a?

Na intenzivni coaching delavnici  vas bomo ponovno popeljali v svet, ki si ga želite. V svet, kjer imate svoje skrbi pod kontrolo, kjer imate čas tudi zase, veste kdo ste in se imate radi. 

Ja, to želim!

PRIJAVA!

OKVIRNE VSEBINE:

 • samozavest in zaupanje vase
 • motivacija
 • ljubezen do sebe
 • kako do več energije in dobrega spanca
 • kako do svojega stebra moči (s pomočjo aromaterapije)

Delavnica je primerna za ljudi starejše od 18 let in mlajše od 122 let.

BONUS za udeležence:

            🌺 Osebni inhalator za povečanje samozavesti in dviga energije ali

            🌺 Osebni inhalator za dober spanec

🌺 Osebni inhalator za zniževanje visokega krvnega pritiska in proti palpacijam ali

🌺 Osebni inhalator: Zmorem!

PRIJAVA!

Za lažjo predstavo, kaj točno delamo vas popeljem naslednje primere naših strank:

Primer 1:

Moški, star 42 let. Visok krvni tlak. Aritmija. Veliko dela. Brez energije. Ne najde prostega časa zase. Ali, če ga, ima slabo vest. Slabo spanje. Nekaj dodatnih kil...Želi si peljati svoje najdražje na super počitnice, ampak...

Preko posveta smo odkrivali, zakaj ima težave s pritiskom in pomanjkanjem energije. Poiskali smo vzroke nespečnosti in nezadovoljstva s samim seboj.

Na novo smo postavili cilje, želje, hobije, organizacijo časa, ugotovili povzročitelje stresa in dvignili samozavest. S pomočjo osebno izdelanih inhalatorčkov in parfumčkov, smo osebo opremili s »stebrom«, ki mu pomagajo točno takrat, ko jih rabi. To je tako, kot da imate ob sebi vedno človeka, ki mu zaupate in vas bo vedno rešil.

Rezultat je samozavesten moški, ki je ponovno odkril strast v življenju (hobije), je zadovoljen sam s sabo, zna najti čas za družino in zase in ima delo in zdravje pod kontrolo.

Ja, točno to potrebujem!

PRIJAVA

Primer 2:

Ženska srednjih let. Uspešna, vedno ima čas za svoje otroke, taksi služba.Zdrava hrana ji je vodilo. Rada je urejena. Ima občutek, da nima časa zase. Generalno ima občutek, da je ne spoštujejo dovolj. Služba je stresna in naporna. Ne vidi več izzivov. Želi biti dobra žena, pa je preutrujena. Ima bolečine v križu, ampak saj bo. Ali vse to še sploh zmore?  

Preko posveta smo odkrivali, kaj jo najbolj obremenjuje. Kaj so povzročitelji stresa in kako najdi energijo tudi zase in svojega partnerja.

Na novo smo postavili cilje, želje, hobije, organizacijo časa, ugotovili povzročitelje stresa in dvignili samozavest. S pomočjo osebno izdelanih inhalatorčkov in parfumčkov, smo osebo opremili s »stebrom«, ki mu pomagajo točno takrat, ko jih rabi. To je tako, kot da imate ob sebi vedno človeka, ki mu zaupate in vas bo vedno rešil.

Rezultat je samozavestna ženska, ki je ponovno odkrila strast v življenju (hobije), je zadovoljna sama s sabo, zna najti čas za družino in zase in ima delo in zdravje pod kontrolo.

Ja, tudi jaz želim ponovno najti sebe.

PRIJAVA

Zakaj v AromaLab?

V Aromalabu uspešno združujemo teorijo s prakso. Svoje znanje nenehno izpopolnjujemo. Imamo več kot 20 let delovnih izkušenj, od tega zadnjih 5 let v aromaterapiji.  Znanje psihologije za odrasle smo pridobili in nadgradili na New Skills Academy.

Vse smo uspešno preizkusili tudi na svojih najdražjih.

 Pomagali smo njim, mnogim odraslim preko naših individualnih svetovanj, zato smo prepričani, da lahko tudi vam.

Pri nas vedno diši. V varnem objemu, prijetnem vzdušje, čutite, da nam lahko zaupate svoje najgloblje strahove  in probleme, katere vam bomo pomagali rešiti. In vedno boste odšli s svojim neprecenljivim pomočnikom – svojim osebnim inhalatorjemJ.

Delavnico vodi:

Jasmina Kozel Harley, dipl. eoc, certificirana aromaterapevtka, Aroma Coach, mama 2 otrok, podjetnica, žena uspešnega moškega, lastnica psa:-) in ženska, ki se ima rada.

Da, to DOLGUJEM SEBI!

avgust 2024
maj 2025
maj 2026
maj 2027
maj 2028
maj 2029
maj 2030
maj 2031
maj 2032
maj 2033
maj 2034
maj 2035
No event found!
Load More

Naše storitve

 • AromaMarketing

  Bodite inovativni, prepoznavni in drzni. Več

 • Aromaterapije

  Izboljšajte svoje zdravje, telo in dušo s pomočjo aromaterapije. Več

 • Aromaizobraževanja

  Poučne, dišeče in ustvarjalne delavnice so prava izbira za vas. Več

 • Aromaizdelki

  Proizvodi, ki res dajejo to, kar obljubljaj. So 100 % naravni in ob enem vplivajo na vaše počutje Več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Naj DIŠAVA dela namesto VAS!
Vpišite se na naše novičke in si pridobite e-priročnik
KONCENTRACIJA
Bodite prvi, ki dobi najnovejše nasvete in eksluzivne vsebine kar v vaš poštni nabiralnik.
 
Ja, želim e-priročnik
close-link