NAKAJ ZA VAS

Healing Touch – Zdravilni dotik

Healing Touch - Zdravilni dotik

Sprejmite globoko zdravilno moč ljubečega dotika, spletite globljo vez in osvežite vajino povezanost kot par.

Individualni, unikatni, edinstveni  program za pare, ki želijo opolnomočiti, navdihniti in / ali ponovno prebuditi iskrico, ljubezen, strast in rast, tako v partnerskem odnosu, kot v lastnem življenju

Komu je namenjen:

Vsem vam, ki želite:

 • Pomagati ZDRAVITI svojega partnerja z močjo dotika.     Preberi več
 • Prebuditi globljo STRAST in LJUBEZEN v vajinem partnerskem odnosu, in si dovoliti izkoristiti njeno zdravilno moč.     Preberi več
 • Vsem vam PAROM, ki skupaj raziskujete ČUTNOST in INTIMNOST, si želíte popestritve ali se preposto želite ponovno povezati po tažavnem obdobju.   Preberi več
 • Za vas MOŠKE, ki želite pripotovati iz notranjega BOJEVNIKA do ČUTNEGA LJUBIMCA, ki zdravi s pomočjo dotika.  Preberi več
 • Za vas ŽENSKE, ki želite odkriti BOGINJO v sebi.     Preberi več

Program:

3 dnevna delavnica individualna delavnica, ki vaju bo popeljala v svet resnične ljubezni, razumevanja in zdravljenja:

1.srečanje: 

Spoznavno srečanje, kjer bomo raziskali vaše želje, potrebe in pričakovanja. Da bi zagotovili uspešno in prijetno skupno potovanje, moramo vzpostaviti pravi “vib”, pravo energijo med vami in nami.

Skupno  odkrivanja vaših potreb, vaših izzivov in želja, bo definiral tudi vaš “čarobni napoj” - vonj HealingTouch MIST.

Unikaten vonj HealingTouch MIST, ki bo razvit s pomočjo 100-% naravnih eteričnih olj in v celoti prolagojen vašim potrebam, željam in okusu, bo postal vaš zvesti spremljevalec na vašem potovanju, vas spodbujal, sproščal, ustvarjal mistično atmosfero,…

PRIJAVA

2. srečanje:

Psihoaromaterapija in Čuječnost:

Na drugem srečanju bomo globlje raziskali psihološke vidike aromaterapije, vključno z vplivom vonjev na vaše čustveno in duševno stanje. Naučili se boste, kako lahko vonji izboljšajo vašo medsebojno povezavo in dobro počutje.
Nadaljevali bomo s prakso čuječnosti, kar vam bo pomagalo okrepiti svojo prisotnost in zavedanje v odnosu, kar je ključnega pomena za razvijanje boljšega razumevanja med vami.

Ustaviti se, zavedati tega trenutka, uživati v tenutku. Živeti za zdaj, ne v preteklosti ali za prihodnost. Edino, kar šteje je ZDAJ.

Na preteklost nimamo vpliva, prihodnost se še ni zgodila in so vse samo želje, skrbi in predvidevanja.

Na Healing Touch delavnici vas bova naučila biti prisoten, se prepustiti in uživati v trenutku.

Tukaj in zdaj. Sprejeti in dajati popolni užitek skupaj. Ljubeč dotik, ki zdravi.

Healing Touch tehnike, kjer najprej prvi partner - izvajalec spoznava svojega partnerja - prejemnika in se nauči tehnik, ki bodo pomagale pri specifičnih potrebah svojega partnerja.

Stef bo demonstriral tehnike na Jasmini ter Vam dajal nasvete, kako pomagati s specifičnimi problemi vašega partnerja.

Tehnike, ki se jih boste naučili:

 • 🌸 Masaža za Fizično Zdravljenje:

Naučite se masažnih tehnik, ki lahko pomagajo pri lajšanju telesnih bolečin, napetosti in mišičnih težav.Uporabite to znanje za redno masažo partnerja, še posebej na območjih, kjer se pojavljajo težave ali nelagodje.

 • 🌸 Energijsko Zdravljenje:

Raziskujte različnih tehnik, ki vključujejo uporabo energije in dotika za uravnoteženje telesne energije.

 • 🌸 Čustveno Zdravljenje:

Nežen dotik, objem ali držanje rok lahko pomaga pri čustvenem zdravljenju.

Bodite poslušalci, ko vaš partner deli svoje čustvene izkušnje, in se odzivajte s sočutjem in nežnim dotikom.

 • 🌸 Odkrivanje Skupnih Potreb:

Bodite odprti za komunikacijo o tem, kako lahko bolje pomagate svojemu partnerju pri zdravljenju s pomočjo dotika. Spoznajte njene/njegove potrebe, želje in meje ter jih spoštujte.

 • 🌸 Usmerjenost na Ljubezen in Povezanost:

Vaš dotik je izraz vaše ljubezni in povezanosti s partnerjem.

Zdravljenje s pomočjo dotika bo postal izraz vašega sočutja in skrbi za partnerja.

Popeljala vas bova v svet, kjer se prepletata zdravilen dotik in po želji, erotika (poudarek na želji posameznega para).

3. Srečanje:

PsihoAromaterapija: Naravne vonjave se razvijajo, spreminjajo, tako kot partnerski odnos. V primeru, da vam izbran unikatni vonj LovingTouch ni 100% všeč, ga bomo po potrebi dodelali.

Čuječnost: biti prisoten, se prepustiti in uživati v trenutku.

Tukaj in zdaj. Sprejeti in dajati popolni užitek skupaj. Pogoj za učinkovitost Loving Touch tehnik.

Healing Touch tehnike:  zamenjava vloge 2. srečanja.

Vprašanja in odgovori: ker veva, da se med srečanji poraja tisoč in eno vprašanje, bo to srečanje namenjeno tudi pojasnitvi vaših vprašanj.

Da, točno to si želiva!

PRIJAVA

Kje:   Tam, kjer se dobro počutite.

Tečaj poteka v čudovitem, mirnem, ljubečem vzdušju na lokaciji v Ljubljani. Nadomestne lokacije lahko vedno organizirate na lastno pobudo in stroške.

Vrednost: 3 dnevna individualna Loving Touch Delavnica: 1890,00 EUR.

Bonusi:

Neomejen dostop do Video delavnic Loving Touch tehnik, vrednost: 490,00 EUR.

Razvoj in kreiraje unikatnega Loving Touch vonja, vrednost 690,00 EUR.

10% popust na nadaljevalne delavnice

PRIJAVA IN VEČ INFORMACIJ:

jasmina@aromalab.si

stef@synovia.si

031318340 - jasmina

PRIJAVA

Kdo sva  Jamina in Stef?

Jin in jang, nasprotna, vendar komplentarna. Ženska in moški, žena in mož, partnerja, ljubimca, sostarša, umirjenost, ekslpozivnost, človek čustvene podpore in človek dotika…Partnerja, ki sva skupaj prebrodla zelo težke dogodke, ki naju niso ločili, ampak še bolj povezali. Partnerja, ki sva skupaj doživela tudi veliko izredno lepih dogodkov. Partnerja, ki skupaj sanjava, ustvarjava, rasteva. Partnerja, ki se podpirata tudi v najneumenjših idejah. Ljubimca, ki se ljubita in spoštujeta vsako leto bolj, tudi zaradi Loving Touch tehnik in Bodyworka. Sva dve bitji, zdržena v Enost v temelju sveta.

Jasmina - empatična oseba, ki ji ljudje zaupajo. Strokovnjakinja v komunikaciji, psihoaromaterapevtka.

Jasmina je magistra medkulturnega managementa, s poudarkom na  medkulturni komunikaciji. Dobra komunikacija je ključna v vsakem odnosu, tako poslovnem in še toliko bolj v privatnem. Diplomirala je iz ekonomije s področja kadrovskega managementa in mednarodnega poslovanja. Je strokovnjakinja na področju izobraževanja in certificirana psihoaromaterapevtka. Ima več kot 20 let delovnih izkušenj na področju medicinske industrije, kjer je uspešno vodila različne programe, razvijala mednarodni posel ter razvijala in izvajala različne programe in izobraževanja.
Zadnjih 10 let je podjetnica, kjer zraven B2B (razvoj unikatnih vonjav podjetij, svetovanja in delavnice za medkulturno poslovanje) izvaja tudi različna aromaterapevtska svetovanja, coachinge in različne delavnice ter izobraževanja, kjer uspešno vključuje tudi svoja znanja in izkušnje s področja aromaterapije. Ve, da aromaterapija res učinkovito pomaga (brez velikega truda posameznika), tako pri komunikaciji, izboljšanju počutja, vzdušja, ustvarjanju romantičnega vzušja in prižiganju iskric.

Loving Touch mi je omogočil osebno rast v partnerskem odnosu, izražanja mojih potreb in čustev ter prepoznavanja Stefovih potreb. V Loving Touchu združujem vsa znanje in izkušnje, ki sem jih pridobila v svojem profesionalnem življenju in v svojem osebnem življenju. Je najin “tretji otrok”, ki raste in  se razvija. S pomočjo naju in vas.

Stef se z Bodywork-om ukvarja že več kot 20 let. Leta 1998 je magistriral iz rehabilitacijskih znanosti in fizioterapije na Vrije Universiteit Bruselj v Belgiji. Že več kot 15 let vodi lastno zasebno, fizioterapevtsko ordinacijo Synovia Fizioterapija v Sloveniji. Je strokovnjak za oceno in analizo globalne drže ter zdravljenja. Predaval je in izvajal raziskave na univerzitetni ravni po vsem svetu o različnih temah Bodywork-a, globalne drže, rehabilitacije in fizioterapije.

Čutim, da je Loving Touch naraven razvoj tega, kar sem kot oseba in terapevt. Očitno sem skozi svoje delo preobčutljiv na to, kako, zakaj in kdaj se dotikam ljudi. Vendar sem tudi občutljiv, kako, zakaj in kdaj se me dotaknejo in kaj to naredi mojemu duševnemu stanju in čustvom. Dobro se zavedam, kako je fizični dotik povezan s čustvi in psiho. Ko greva z Jasmino skozi Loving Touch, me to pomirja, mi pomaga, da se osredotočim, me prizemlji in mi omogoči, da raziščem svoje globlje občutke. Ko so stresi v vsakdanjem življenju preveliki, postanem zelo , nesamozavesten in dovolim, da prevladajo pretekle travme ter z njimi povezana čustva in občutki. Jasmina in Loving Touch mi dajeta varnost, toplino in pomiritev. Skupaj sva raziskala številne koncepte čuječnosti, meditacije, dela s telesom ter odnosov in intimnosti. Loving Touch je res vrhunec naše skupne poti do zdrave, močne in ljubeče duhovne povezave in fizičnega odnosa, ki sva ga razvila. Ta potovanja želim deliti z vami …

Pri mnogih bo Loving Touch ustvaril asociacije na Tantro in vse njene različice. Strinjam se, v Loving Touch sva vložila veliko tantrične modrosti in izkušenj, ki sva jih imeli na najini poti do mesta, kjer sva. Ampak Loving Touch ne bi rad dal v polje Tantre ... Najprej, obstaja precej negativna konotacija, da gre vse za "seks", deljenje spolnih užitkov, spolno svobodo v odnosih itd ... To zagotovo ni najin cilj pri Loving Touch-u. Če je to tisto, kar iščete, potem najin Loving Touch verjetno ni za vas. Zame je tantra pomenila iskanje sebe, iskanje načinov, kako izraziti svojo čutnost, potrebo po intimnosti in načine, kako to deliti z drugimi v različnih vrstah odnosov, ki imajo vse različne meje in kontekste. Drugič, Loving Touch ni nekaj, kar bi lahko v tem trenutku jasno definirali. Je nekaj, kar se nenehno razvija, ko vstopamo v različna življenjska obdobja in različne kontekste. Loving Touch želimo ohraniti “živega” in mu omogočiti, da se razvija znotraj in med nami in ljudmi, s katerimi ga lahko delimo. Upam, da vas lahko pozdravimo na naši skupni poti: Loving touch.

ZDAVLJENJE

Dotik je univerzalen jezik človeškega sočutja in ljubezni, ki lahko pomaga pri fizičnem, čustvenem in duhovnem zdravljenju.

Telo že v zgodnjem otroštvu rabi zdravilen dotik svojih staršev za zdravljenje raznih bolečin. Med nosečnostjo in po nosečnosti se zelo rabi zdravilen dotik partnerja. V mladosti rabimo zaradi večurne prisilne drže med službo  zdravilen dotik partnerja, ki nam bo pomagal pri bolečini v križu in “nošenju” svakdanjega stresa. Zaradi naše športne aktivnosti ali neaktivnosti, nas vedno nekaj boli.

Naučili se boste, kako z močjo ljubečega dotika pomagati partnerju pri njegovi fizični “in čustveni” bolečini.

 

PREBUJANJE

Bodywork Loving Touch prebudi globljo strast in ljubezen v vajini zvezi. Prižge iskrico ljubezni, empatije in sočutja, zaradi česar rastete v svojem odnosu in lastnem življenju. Naši tečaji Loving Touch za pare so individualne delavnice za pare, na katerih se skupaj odpravimo na potovanje v čutno, ljubečo in strast prebujajočo telesno vadbo in meditacijo. Počutili se boste samozavestni in prijazni, ko se boste med seboj povezovali prek dotika in bodywork-a.

BOJEVNIK 

Z dotikom, videnjem in občutenjem užitka svoje Boginje med bodywork-om Loving Touch se moškemu ponudi ogledalo, v katerem se odseva in ozavesti to moško-žensko neravnovesje. Ko moški prejme ljubeč dotik od svoje Boginje, dovoli svojemu moškemu, da opusti svoj oklep in prepusti ženskim energijam, da tečejo, da postane bolj skrben, čuten ljubimec, ki privlači ženskost.

BOGINJA

Mnoge ženske težko opustijo zavore in samokritičnost. Zaradi tega jim je pogosto težko manifestirati svojo resnično, popolno in neovirano ženskost in želje v razmerju, da bi ponovno vzpostavili ravnovesje v paru.  S pomočjo Loving Touch tehnike lahko moški svoji dragi pomaga, da se sprosti, se počuti ljubljeno in spozna vir svetlobe in sijaja v sebi.

POVEZOVANJE

V 3-dnevni delavnici se skupaj podamo na potovanje čutne, ljubeče in strasti prebujajoče vadbe telesa in masaže. Na koncu tečaja se boste počutili samozavestne in prijazne pri (ponovnem) povezovanju drug z drugim prek dotika, masaže in dela telesa. Lahko boste dajali in prejemali zdravilni in pomlajevalni Ljubeči dotik, da bi skupaj dosegli uravnoteženo čutno energijo. Ljubeči dotik bo okrepil vajin odnos v mnogih različnih vidikih vašega vsakdanjega življenja skupaj in kot posameznika.

PRIJAVA

Prijava na delavnico Loving Touch - Ljubeč dotik

Delavnica 1:1 :

Ljubeči dotik - Loving Touch

Z oddano prijavo se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja. Več o pogojih

 • 00

  days

 • 00

  ur

 • 00

  minut

 • 00

  sekund

avgust 2024
maj 2025
maj 2026
maj 2027
maj 2028
maj 2029
maj 2030
maj 2031
maj 2032
maj 2033
maj 2034
maj 2035
No event found!
Load More

Naše storitve

 • AromaMarketing

  Bodite inovativni, prepoznavni in drzni. Več

 • Aromaterapije

  Izboljšajte svoje zdravje, telo in dušo s pomočjo aromaterapije. Več

 • Aromaizobraževanja

  Poučne, dišeče in ustvarjalne delavnice so prava izbira za vas. Več

 • Aromaizdelki

  Proizvodi, ki res dajejo to, kar obljubljaj. So 100 % naravni in ob enem vplivajo na vaše počutje Več

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja





Naj DIŠAVA dela namesto VAS!
Vpišite se na naše novičke in si pridobite e-priročnik
KONCENTRACIJA
Bodite prvi, ki dobi najnovejše nasvete in eksluzivne vsebine kar v vaš poštni nabiralnik.
 
Ja, želim e-priročnik
close-link