MOJA ZGODBA

Po skoraj 20 letih dela v medicinski industriji sem imela priložnost spoznati, kaj res potrebujemo, ko govorimo o rešitvi za resne težave (težave z žilami, inkontinenca, PWS »vinska lezija).

Kaj vse nas pripravi, da mislimo, da nekaj nujno potrebujemo (lepotna industrija – lifting, lipoliza...).

Učila sem uporabnike (tudi vrhunske zdravnike), kako se pravilno uporablja oprema.

Potovala po celem svetu in razvijala nove poslovne priložnosti.

Učila in predajala znanje po kongresih in delavnicah.

Začutila sem, da želim pomagati posameznikom in podjetjem s pomočjo svetovanj, coachinga in psihoaromaterapije.

Po izobrazbi ekonomistka, po 20 letnem delu v medicinski industriji, s srcem medicinka. Žena vrhunskemu fizioterapevtu in mama dveh prekrasnih otrok.

Ko dobiš otroke, se začneš zavedati, kako pomembno je vedeti, kako lahko pomagaš svojim otrokom brez antibiotikov, paracetamolov, na naraven način. Po svojih najboljših močeh sem začela uporabljati eterična olja. Na srečo pa kot dojenčka nista bila veliko bolna.

Moja dokončna odločitev, da želim vedeti VEČ in to deliti z VAMI, je bilo nekaj let nazaj. Prijavljena sem bila na tridnevno joga konferenco. S polnim nosom in brez energije. Tam so mi s pomočjo eteričnih olj pomagali, me postavili na noge in odprli celo moj nos.

Izobraževanje na področju aromaterapije je bil zelo velik izziv, česar se na začetku nisem zavedala. Je kombinacija kemije, psihologije, fitoterapije, medicine... Vsega, kar sem vedno imela rada. Varna in pravilna uporaba te neverjetne, visoko koncentrirane substance je prava znanost in nikoli končana zgodba. To je tudi njen čar, v to sem se zaljubila.

Ko vidim, kakšen vpliv imajo na nas, naše obnašanje, naše telo, je enostavno povedano : NEVERJETNO.

Pomagam sebi (predvsem s fokusom, koncentracijo, prizemljitvijo, nizkem pritisku in pri boju z virusi), pomagam možu (pri visokem pritisku, yet_lag, prizemljitvijo, anti-strestno), otrokoma, ko sta prehlajena, sinu pri fokusu in koncentraciji, mami pri bolečih nogah, itd.

Ena od mojih strasti je bila vedno podajanje znanja. Ko veliko veš, šele veš, česa ne veš in kaj si delal narobe. Samo pravilna uporaba eteričnih olj ti da željen rezultat.

Vse učinke sem preizkusila na sebi, na družini, prijateljih. Ponovno odkriti moč narave. Naravno, učinkovito, neboleče. Vse to so vedeli že Rimljani, zdaj vem tudi jaz in to želim deliti z vami.

Poslanstvo

Pomagati posameznikom in podjetjem s pomočjo svetovanj in coachingov, izobraževanj in (psiho) aromaterapije, do kvalitetnejšega in uspešnejšega življenja.

S pomočjo individualno razvite mešanice naravnih eteričnih olj, dati STEBER, ki pomaga pri specifičnem izzivu posameznika ali organizacije.

Vizija

Zdrav duh, zdravo teleso.

Fokusiran, koncentriran in motiviran, sem še bolj uspešen.

Dobra delovna klima, uspešno podjetje.

Cilj

S pomočjo individualno razvitega vonja, mešanice naravnih eteričnih olj, dati STEBER, ki pomaga pri specifičnem izzivu posameznika ali organizacije.

Eterična olja so uporabljali že Egipčami, Rimljani, zdravilci za premožne ljudi, ima svojo pomembno mesto v Franciji, Avstriji, UK, ponovno približati ljudem in jim pomagati z neverjetno močjo naravnega vonja.