Po skoraj 20 letih dela v medicinski industriji sem imela priložnost spoznati, kaj res potrebujemo, ko govorimo o rešitvi za resne težave (težave z žilami, inkontinenca, PWS »vinska lezija); kaj vse nas pripravi, da mislimo, da nekaj nujno potrebujemo (lepotna industrija – lifting, lipoliza…); učila sem uporabnike (tudi vrhunske zdravnike), kako se pravilno uporablja oprema; potovala po celem svetu in razvijala nove poslovne priložnosti; učila in predajala znanje po kongresih, je bil čas, da začnem pomagati ljudem neposredno, z naravo.

Po izobrazbi ekonomistka, po 20 letnem delu v medicinski industriji, s srcem medicinka. Žena vrhunskemu fizioterapevtu in mama dveh prekrasnih otrok.

Ko dobiš otroke, se začneš zavedati, kako pomembno je vedeti, kako lahko pomagaš svojim otrokom brez antibiotikov, paracetamolov, na naraven način. Po svojih najboljših močeh sem začela uporabljati eterična olja. Na srečo pa kot dojenčka nista bila veliko bolna.

Moja dokončna odločitev, da želim vedeti VEČ in to deliti z VAMI, je bilo nekaj let nazaj. Prijavljena sem bila na tridnevno joga konferenco. S polnim nosom in brez energije. Tam so mi s pomočjo eteričnih olj pomagali, me postavili na noge in odprli celo moj nos.

Izobraževanje na področju aromaterapije je bil zelo velik izziv, česar se na začetku nisem zavedala. Je kombinacija kemije, psihologije, fitoterapije, medicine..vsega, kar sem vedno imela rada. Varna in pravilna uporaba te neverjetne, visoko koncentrirane substance je prava znanost in nikoli končana zgodba. To je tudi njen čar, v to sem se zaljubila. Ko vidim, kakšen vpliv imajo na nas, naše obnašanje, naše telo, je enostavno povedano : NEVERJETNO. Pomagam sebi (predvsem s fokusom, koncentracijo, prizemljitvijo, nizkem pritisku in pri boju z virusi), pomagam možu (pri visokem pritisku, yet_lag, prizemljitvijo, anti-strestno), otrokoma, ko sta prehlajena, sinu pri fokusu in koncentraciji, mami pri bolečih nogah, itd.

Na tej poti sem odkrila naravno kozmetiko – RES NARAVNO. Imam zelo občutljivo kožo, nič ji ne odgovarja. Poskusila sem zelo drage kreme, poceni kreme vendar me je koža še vedno »pekla«. Se da ustaviti staranje? Moje mnenje je, s tehnologijo:JA, s čudežnimi dragimi kremami: NE.  Moj cilj je: ZGLEDATI DOBRO ZA SVOJA LETA, ne kot 20 letnica.

S svojimi kremami, cenovno dostopno VRHUNSKO KOZMETIKO, v katerih so sestavine in eterična olja, ki jih poznam, sem našla za svojo kožo tisto, kar sem prej več kot 20 let iskala.

Ena od mojih strasti je bila vedno podajanje znanja. Ko veliko veš, šele veš, česa ne veš in kaj si delal narobe. Samo pravilna uporaba eteričnih olj, ti da željan rezultat. Kaj se zgodi z nepravilno uporabo: z malo sreče samo rdečica, ena tableta proti pritisku več, močnejše kašljanje, nespečnost … govorim iz lastnih izkušenj. Kaj vse sem delala narobe, v veri, da pomagam. Izkušnje, ki sem jih pridobila po poti, so bogate.

Vsi prodajamo čudeže. Velika večina nas verjame, da je res tako. Jaz pa to vem. Vse učinke sem preizkusila na sebi, na družini, prijateljih. Ponovno odkrit čudež narave. Naravno, učinkovito, neboleče. Vse to so vedeli že Rimljani, zdaj vem tudi jaz in to želim deliti z vami.