Skladno z vašim CGP-jem, 100 % naravno, edinstveno in učinkovito. Ne samo da diši, vpliva tudi na počutje vas in vaših strank.

Naj Vonjave govorijo namesto Vas.

Si želite, da se Vas vaše stranke zapomnijo? Si želite, da so vaše stranke bolj odprte za Vaše ideje,  sproščene in dovzetne za vaše ideje?

Ob enem ustvarja prijetno delovno okolje in pozitivne izkušnje, krepi Vašo dolovno uspešnost, razlikuje Vaš posel od konkurence in dodaja vrednost blagovni znamki.

V AROMALab-u za dosego želenega učinka uporabljamo čista eterična olja, ki so visikokoncentrirane substance iz različnih delov rastlin.

Vsako eterično olje ima svojo zgodbo, svojih več kot 250 različnih kemičnih spojin. S pravo kombinacijo eteričnih olj in sinergijo med njimi dosežemo želen učinek.

Vonj prodre neposredno v možgane in vpliva na naše razpoloženje, pri čemer se izmuzne cenzuri razuma. Z eteričnimi olji lahko zvišamo produktivnost in koncentracijo zaposlenih, ustvarimo privlačen prodajni prostor, presenetimo poslovne partnerje na sestanku ali začinimo reklamni material vseh vrst.

Z dodatkom dimenzije vonja boste ustvarili očarljiv dialog med svojo blagovno znamko in kupci. Vaše podjetje bo postalo živo bitje.

Kako eterična olja delujejo na možgane?

Ko vdihnete molekule eteričnih olj, te molekule preidejo do vohalnega (okfaktornega) epitela, ki se nahaja na zgornjem delu nosne pregrade in nad zgornjo nosno školjko. Tukaj vohalne celice pretvorijo kemijsko informacijo molekul v živčni impulz. Ta impulz se prenese do talamosa in od tukaj naprej v amigdalo in hipokampus.

 [/text_output]

Deli objavo

[/vc_column][/vc_row]