LOVING TOUCH     LJUBEČ DOTIK

Individualni, unikatni, edinstveni, diskretni program za pare, ki želijo opolnomočiti in navdihniti in / ali ponovno prebuditi iskrico, ljubezen, strast in rast, tako v partnerskem odnosu kot v lastnem življenju.

Loving Touch je odlična izbira za pare, ki skupaj raziskujejo čutnost in erotiko, si želijo popestritve ali napredovati v partnerskem odnosu in ga popeljati na novi nivo.

Odklenita jezik ljubezni z globokim jezikom dotika, ki spodbuja globoko povezavo, čutnost in erotiko, ki presega besede.

Delavnica Loving Touch je namenjena vam, ki želite:

 • Z MOČJO DOTIKA napredovati v vajinem partnerskem odnosu in ga popeljati na novi nivo.  
 • Prebuditi globljo STRAST in LJUBEZEN do svojega partnerja in samega sebe.  
 • Za vas MOŠKE, ki želite pripotovati iz notranjega BOJEVNIKA do ČUTNEGA LJUBIMCA. 
 • Za vas ŽENSKE, ki želite odkriti BOGINJO v sebi.     
 • Vsem PAROM, ki skupaj raziskujete ČUTNOST in EROTIKO.  
 • Vsem PAROM, ki si želite POPESTRITVE in se želite PONOVNO GLOBLJE POVEZATI. 
  Image

  Program:

  4- dnevna individualna delavnica, ki vaju bo popeljala v svet resnične ljubezni, razumevanja in erotike, globlje povezanosti in popeljala vajin partnerski odnos na novi nivo.

  Srečanje povezovanja

  Srečanje zavedanja

  Srečanje Loving Touch tehnik

  Loving Touch zaključno srečanje

  1. Srečanje povezovanja

  Da bi program Loving Touch prilagodili specifičnim potrebam, željam in pričakovanjem naše stranke, imamo prvo, spoznavno, sproščeno srečanje. Za naju je najpomembnejše, da vsi začutimo pravo vzdušje, saj bova med našo delavnico, Ljubeč dotik, z vama delila svoje najbolj intimne skrivnosti in izkušnje.

  S pomočjo prvega srečanja, kjer nama zaupata več informacij o vajinih potrebah, vajinih izzivih in željah, bo Jasmina skrbno in z ljubeznijo ustvarila vajin čarobni napoj Loving Touch … vajin lasten, edinstven in ekskluziven Loving Touch MIST.

  Edinstven vonj Loving Touch MIST, je razvit in ustvarjen s pomočjo 100 % naravnih eteričnih olj in popolnoma prilagojen vajinim potrebam, željam in okusu. Vajin Loving Touch MIST bo postal vajin zvesti spremljevalec na vajini poti, vaju spodbujal, sproščal, vedno in kjerkoli ustvaril mistično, erotično in intimno vzdušje …

  Odklenita jezik ljubezni z globokim jezikom dotika, ki spodbuja globoko povezavo, čutnost in erotiko, ki presega besede.
  PRIJAVA

  2. Srečanje zavedanja

  Na srečanju zavedanja se bomo podali na pot raziskovanja aromaterapije, čuječnosti, komunikacije, seksologije in povezave s pomočjo dihanja. 

  Aromaterapija - moč vonja iz naravnih eteričnih olj

  Skupaj raziskujemo učinke aromaterapije na vajino čustveno in psihično stanja ter kako to vpliva na vajino zavedanje, poglede in prepričanja na vajin odnos, intimnost, strast in čutnost. Naučila se bosta, kako lahko različni vonji poglobijo vajino povezanost in izboljšajo vajino počutje ter povečajo vajino stanje vzburjenosti za bolj erotično in čutno izkušnjo.

  Čuječnost

  Čuječnost, podkrepljena z delovanjem aromaterapije, vama pomaga okrepiti prisotnost in zavedanje v odnosu v sedanjem trenutku … tukaj in zdaj. Znotraj Loving Toucha je to ključno za razvoj boljšega razumevanja in vpogleda v globoke, ljubeče povezave med vama. Vaše vzburjenje se začne krepiti …

  Komunikacija

  Govoriti, komunicirati, slišati, biti slišan in biti prepričan, da so te pravilno razumeli. Poslušati, slišati in razumeti slišano ... Z vrsto orodij za poslušanje in komuniciranje raziskujemo vajin komunikacijski slog. Spoznala bosta, da potrebujemo vse čute, ki so na voljo v sedanjem trenutku … delovale ne bodo samo oči in ušesa. Dobra komunikacija je ključ do dobrega odnosa na vseh področjih življenja. Še pomembnejše pa je, da je ključ do dviga intimnosti, čutnosti in erotične iskrice na drugo raven.

  Seksologija in vaše spolno zdravje

  Kdo smo v teh najbolj čutnih, intimnih in erotičnih trenutkih? Kaj hočemo? Kdo je vaš partner? Kakšne so njihove takojšnje potrebe in želje? Kam ne smete iti? V tem delu delavnice raziskujemo, kako lahko oba varno in udobno popestrita intimni del življenja, tako da ostaneta oba napolnjena z globoko ljubeznijo in povezanostjo, vendar ostaneta zadovoljna v svojih potrebah. Pomembno je poznati, razumeti in spoštovati spolne potrebe drug drugega, pa tudi omejitve drug drugega. Največkrat so ti neizrečeni, nenapisani, nejasno definirani.

  Raziščemo neizrečeno in nenapisano “pogodbo” o razmerju v vajinem razmerju in preverimo ravnotežje med erotičnimi in intimnimi željami ter pričakovanji. Ta proces pogosto zmanjša, celo odpravi težave z duševno in fizično zmogljivostjo. Pomagamo vama lahko definirati model razmerja (monogamno, poligamno, poliamorno … ali samo drugačno). Raziskujemo lahko tudi opredelitev spola in identiteto. Skupaj z vama razvijamo varno okolje, kjer lahko odkrivamo neraziskana področja vajinega čutnega in erotičnega življenja.

  Povezava s pomočjo dihanja

  Mi smo naš dih. Dihanje je najosnovnejša človekova funkcija in izraža naše duševno stanje, naša čustva, naše zdravstveno stanje. Raziskujemo vzorce dihanja in vse različne mišice in predele telesa, ki sodelujejo pri dihanju ... od naših ust, vse do medeničnega dna. Dihalne vaje uporabljamo za medsebojno povezovanje, pa tudi za povezovanje našega uma in osredotočenosti s telesom.

  Razumevanje zdravih vzorcev dihanja lahko pomaga zmanjšati stres in napetost, poveča vzburjenost in lahko zmanjša težave z zmogljivostjo. Iz medeničnega dna potisnemo svoj dih navzgor vse do glave in uma ter se pripeljemo v sedanjost, naravnost v jedro skupnega bivanja.

  Ljubeč dotik in dihanje gresta z roko v roki, da vzpostavita najboljšo, resnično in pošteno povezavo s svojim partnerjem, občutek in zmožnost sledenja njegovemu dihu vam omogoča, da dajete in prejemate hkrati …

  Odklenita jezik ljubezni z globokim jezikom dotika, ki spodbuja globoko povezavo, čutnost in erotiko, ki presega besede.
  PRIJAVA

  3. Srečanje Loving Touch tehnik

  Na tem srečanju raziskujemo in se učimo različne oblike dotika in tehnike erotične masaže, ki bodo pomagale poglobiti strast, čutnost in intimnost med partnerjema.

  Dotik je izjemno močno orodje, ki ima sposobnost prebuditi čustva, ki so pogosto zakopana globoko v nas. Z močjo dotika boste lahko raziskovali vsak centimeter svojih teles in odkrili ne le fizični užitek, temveč tudi čustveno in duhovno povezanost. Vsak nežni dotik, vsak ljubeč pritisk, bo deloval kot most med vama in zgradil trden temelj za vajin odnos.

  Obvladovanje umetnosti dotika vam bo omogočilo popolno povezavo s partnerjem na način, ki presega vsakodnevne interakcije. S tem ko boste znali začutiti partnerjeve potrebe in se nanje odzvati, boste postali bolj občutljivi za njihove želje in občutke, kar bo okrepilo vajino medsebojno razumevanje in spoštovanje.

  Tisti, ki da Loving Touch - Ljubeč dotik, mora skrbno uravnotežiti dajanje in prejemanje s pomočjo čuječega dotika ... Mnogi se ne zavedajo, dokler ne spoznajo Loving Toucha, da je dajanje ob enem tudi prejemanje. Stef na Jasmini demonstrira vse tehnike in vam poda nasvete, kako pristopiti in ustreči specifičnim potrebam vašega partnerja, Jasmina pa vam lahko poda povratno informacijo s partnerjevega vidika.

  Med drugim se bosta naučila tudi naslednjih tehnik:

  Samomasaža

  Loving Touch se vsekakor začne z ljubeznijo do sebe. Če ne prekipevaš od ljubezni do sebe, kako lahko potem deliš ljubezen z drugimi? Samomasažne tehnike vam pomagajo odkrivati ​​in negovati lastno telo ter povečujejo vaš občutek ljubezni do sebe. Ko se boste počutili bolj udobno v svoji koži, boste tudi bolj odprti za povezovanje s partnerjem. Samomasaža je tudi popoln način za raziskovanje lastnih všečnosti in nevšečnosti, kar je ključnega pomena za komunikacijo s partnerjem med dajanjem in prejemanjem.

  Sprostitvena masaža

  Učite se tehnike sprostitvene masaže, ki vključuje nežne in pomirjujoče gibe ter pritisk na ključne točke telesa, kar bo pomagalo zmanjšati stres in napetost ter poglobilo občutek povezanosti.

  Senzualna masaža

  Z nežnimi, ritmičnimi gibi dotika in lastnim oljem Loving TouchErotic™ ustvarite erotično vzdušje. Znanje, kako prebrati vašega partnerja (prejemnika Ljubečega dotika), med raziskovanjem erogenih con in sinhroniziranjem dihanja in vajinih energij, močno poveča čutnost in občutke vzburjenosti med partnerjema.

  Energijska masaža

  Te tehnike se osredotočajo na pretok energije v vajinih telesih in vama pomagajo, da se uskladita, da najdeta harmonijo v dajanju in prejemanju. Nekateri bi lahko rekli, da delamo na pretoku energije skozi energetske centre ali čakre. Kakorkoli že, zgodi se, da začutimo notranjo harmonijo in globoko povezanost med partnerjema in dvignemo raven vitalnosti. In zdaj se med vama zares začne Ples Energij …

  Masaža stopal

  Celostni Loving Touch ritual z vašim partnerjem zahteva čas, osredotočenost in pravi mentalni prostor ... Masaža stopal Loving Touch je lahko najboljša hitra rešitev za trenutke, ko celostni Loving Touch ritual ni mogoča. Pomaga lahko pri razbremenitvi napetosti po celem telesu in spodbuja občutek povezanosti in bližine med partnerjema. Lahko je dobesedno hitra rešitev, ki jo vaš odnos potrebuje v teh težkih trenutkih. Naj vas naučimo nekaj posebnih tehnik, ki takoj sproščajo in pomirjajo vsako situacijo.

  Erogene cone in dotik

  Na človeškem telesu je več kot 20 erogenih con, moški in ženske pa se na stimulacijo teh con zelo različno odzivajo. Obstaja velika razlika med dotikom, biti dotaknjen, videti in ne videti,…. pri spodbujanju vzburjenja. Če veste, kako se dotakniti, kdaj, kje in uporabite več svojih čutov, lahko dobesedno orkestrirate melodije in ritem svoje strasti in čutnosti. Raziskujemo in stimuliramo različne cone, da povečamo spolno vzburjenje in občutek čutnosti ter intimnosti med našim ritualom masaže Loving Touch.
  Prebudite globljo STRAST in LJUBEZEN do svojega partnerja in samega sebe.
  PRIJAVA

  4. Loving Touch zaključno srečanje

  Vajina vprašanja in vsi najini odgovori. V idealnem primeru se po nekaj tednih spet srečamo. Drug na drugem boste vadili ritual Loving Touch in njegove različne komponente. Veva, da se bo pojavilo veliko vprašanj in težav. To je pravi čas, da skupaj sedemo in se sprostimo ter razpravljamo o vseh občutkih, čustvih in občutkih, ki so se med tem procesom prebudili. Z vama bova delila svoje najbolj intimne izkušnje, da vama dava potrditev in smernice na poti do globlje intimnosti, eksplozivne strasti in čarobne čutnosti.

  Ritual Ljubečega dotika. Zdaj, ko obvladata veščine Loving Touch, lahko zamenjata vlogi dajalca in prejemnika. Čeprav lahko svoje veščine in tehnike Ljubečega dotika seveda uporabljate posamično, se resnično združijo v obred Ljubečega dotika, ki teče in povečuje vzburjenost, tako da se lahko oba v trenutku sprostita. Pridružite se nama na tem čudovitem, erotičnem, intimnem in čutnem potovanju ...

   

  Odklenita svoj jezik ljubezni z Ljubečim dotikom, ki presega besede in naravno spodbuja globoko povezanost, čutnost in erotiko.
  PRIJAVA

  Pridružita se nam na tem čudovitem, erotičnem, intimnem in čutnem potovanju.

  Kdaj? Individualno, po predhodnem skupnem dogovoru. 

  Samo 5 delavnic letno. 

  Pogoj za izvedbo delavnice je uvodno srečanje, na katerem raziščemo kemijo med nami. 

  Da bi našim strankam zagotovili najboljšo možno izkušnjo, morava tudi midva čutiti to pozitivno energijo. 

  Kje?  Tam, kjer se počutite najbolj udobno.

  Naše delavnice Loving Touch lahko izvedemo v čudovitem, mirnem, ljubečem vzdušju na naši lokaciji v Ljubljani. 

  Če se počutite bolj udobno na svoji sanjski lokaciji, lahko vedno organizirate alternativne lokacije na lastno pobudo in stroške. 

  Vrednost: 2.390 €. 

  16 ur, 1: 1 (vidva: midva), delavnica Ljubeč dotik - Loving Touch.

  Domačim naročnikom priporočamo, da delavnico razporedite na 4 dni, s 4-6 tedenskimi presledki.

  Mednarodnim strankam priporočamo intenziven tečaj, ki traja 2 zaporedna dni.

  Bonusi:

  Neomejen dostop do Video delavnic Loving Touch tehnik, vrednost: 490,00 EUR.

  Razvoj in kreiraje vajinega, unikatnega Loving Touch vonja, vrednost 690,00 EUR.

  10 % popust na nadaljevalne delavnice.

  Vajina odnos na novem nivoju: neprecenljivo.

  Da, skupaj želiva raziskovati erotiko in čutnost. Želiva poglobiti najin intimni odnos in doseči nove ravni povezanosti.

  Delavnica Loving Touch je ravno to, kar iščeva.

  PRIJAVA

  Kdo sva Jasmina in Stef?

  Jin in jang, nasprotna, vendar komplementarna. Ženska in moški, žena in mož, partnerja, ljubimca, sostarša, umirjenost, eksplozivnost, človek čustvene podpore in človek dotika …Partnerja, ki sva skupaj prebrodila zelo težke dogodke, ki naju niso ločili, ampak še bolj povezali. Partnerja, ki sva skupaj doživela tudi veliko izredno lepih dogodkov. Partnerja, ki skupaj sanjava, ustvarjava, rasteva. Partnerja, ki se podpirata tudi v najneumnejših idejah. Ljubimca, ki se ljubita in spoštujeta vsako leto bolj, tudi zaradi Loving Touch tehnik in Bodyworka. Sva dve bitji, združeni v Enost v temelju sveta.

  Jasmina - empatična oseba, ki ji ljudje zaupajo. Strokovnjakinja v komunikaciji, psihoaromaterapevtka in kreatorka magičnih in dišečih vonjav, ki vas popeljejo točno tja, kam želite iti vi sami. So vaš steber, vaša moč in vaša mala čarovnija.

  Jasmina je magistra medkulturnega managementa, s poudarkom na medkulturni komunikaciji. Dobra komunikacija je ključna v vsakem odnosu, tako poslovnem in še toliko bolj v privatnem. Diplomirala je iz ekonomije s področja kadrovskega managementa in mednarodnega poslovanja. Je strokovnjakinja na področju izobraževanja in certificirana psihoaromaterapevtka. Ima več kot 20 let delovnih izkušenj na področju medicinske industrije, kjer je uspešno vodila različne programe, razvijala mednarodni posel ter razvijala in izvajala različne programe in izobraževanja.

  Zadnjih 10 let je podjetnica, kjer poleg B2B (razvoj unikatnih korporativnih dišav, svetovanja in delavnice za medkulturno poslovanje) izvaja tudi psihoaromaterapevtska svetovanja, coachinge ter različne delavnice in izobraževanja. V svoje delo Loving Touch vključuje svoje znanje in izkušnje s področja aromaterapije, čuječnosti in medkulturnih odnosov. Prepričana je, da aromaterapija učinkovito pomaga – brez večjega napora posameznika – tako pri komunikaciji, izboljšanju počutja in razpoloženja; ustvarjanje romantičnega vzdušja in prižiganje iskric.

  Loving Touch mi je omogočil osebno rast v partnerskem odnosu, izražanja mojih potreb in čustev ter prepoznavanja Stefovih potreb. V Loving Touchu združujem vsa znanje in izkušnje, ki sem jih pridobila v svojem profesionalnem življenju in v svojem osebnem življenju. Je najin “tretji otrok”, ki raste in se razvija. S pomočjo naju in vas.

  Srčno se veselim naših skupnih potovanj Ljubečega Dotika s Stefom in vami.

  Z ljubeznijo, Jasmina

  Stef se z bodyworkom ukvarja že več kot 20 let. Leta 1998 je magistriral iz rehabilitacijskih znanosti in fizioterapije na Vrije Universiteit Bruselj v Belgiji. Že več kot 15 let vodi lastno zasebno, fizioterapevtsko ordinacijo Synovia Fizioterapija v Sloveniji. Je strokovnjak za oceno in analizo globalne drže ter zdravljenja. Predaval je in izvajal raziskave na univerzitetni ravni po vsem svetu o različnih temah bodyworka, globalne drže, rehabilitacije in fizioterapije. 

  Nedavno se je Stef podal na področje somatskega doživljanja in utelešenja travme. To je povečalo njegove veščine, da ne zdravi le telesa, ampak tudi pomaga pacientom pri okrevanju uma in duše. Zavedajoč se, da na pacientovo celotno življenje vplivajo bolečina, poškodba in motnja – vključno z njegovim spolnim, erotičnim in čutnim bitjem – je Stef prav tako zaključil študij spolne terapije in terapije parov in je zdaj Integrated Sex Therapy Institute, certificiran strokovnjak za spolno terapijo in terapijo parov …

  Pri mnogih bo Loving Touch ustvaril asociacije na Tantro in vse njene različice. Strinjam se, v Loving Touch sva vložila veliko tantrične modrosti in izkušenj, ki sva jih imeli na najini poti do mesta, kjer sva. Ampak Loving Touch ne bi rad dal v polje Tantre ... Najprej, obstaja precej negativna konotacija, da gre vse za "seks", deljenje spolnih užitkov, spolno svobodo v odnosih itd. To zagotovo ni najin cilj pri Loving Touchu. Če je to tisto, kar iščete, potem najin Loving Touch verjetno ni za vas. Zame je tantra pomenila iskanje sebe, iskanje načinov, kako izraziti svojo čutnost, potrebo po intimnosti in načine, kako to deliti z drugimi v različnih vrstah odnosov, ki imajo vse različne meje in kontekste. Drugič, Loving Touch ni nekaj, kar bi lahko v tem trenutku jasno definirali. Je nekaj, kar se nenehno razvija, ko vstopamo v različna življenjska obdobja in različne kontekste. Loving Touch želimo ohraniti “živega” in mu omogočiti, da se razvija znotraj in med nami in ljudmi, s katerimi ga lahko delimo. Upam, da vas lahko pozdravimo na naši skupni poti: Loving touch. Z Ljubeznijo, Stef

  Image
  Image
  Image

  NAŠ KONTAKT

  Naslov:               Synovia Fizioterapija, Aromalab
                             Taborska cesta 4
                             1290 Grosuplje, Slovenija

  E-naslov:            jasmina@aromalab.si

  Tel. številka:      +386 31 318 340